مجازات شائبه برانگيز مالكاني كه ۲۰ سال پيش، سند و پايان كار گرفته بودند!

پايين تر از سد لتيان و در مجاورت رود جاجرود، خانه هاي ويلايي فراواني است كه از زمان ساخت بسياري از آنها، بيش از ۲۰  سال مي گذرد. در اين مدت، نه تنها هيچ نهاد يا ارگان دولتي به مسأله غيرقانوني بودن ساخت و ساز در حريم اين رود اعتراض نكرد، بلكه براي بيشتر ويلاهاي ساخته  مجوزهاي قانوني نيز صادر شد. اكنون پس از 20 سال، مسئولان تازه به غيرقانوني بودن ساخت و ساز در اين منطقه پي برده و با تخريب ناگهاني خانه ها به آواره كردن ساكنين مشغولند.

به گزارش «تابناك»؛ در روزهاي گذشته، به دنبال شكايت اداره آب و فاضلاب و صدور حكم دادستاني، در حالي عمليات تخريب خانه هاي ويلايي شمال شرق تهران در منطقه سعيدآباد جاجرود، به دليل قرارگيري در حريم رودخانه آغاز شد كه بيشتر اين ويلاها، گواهي پايان كار و سندهاي قانوني ساخت و ساز را در زمان ساخت از مراكز مرتبط و معتبر گرفته اند و با تخريب ضربتي اين خانه ها، بسياري از ساكنين بي خانمان و آواره مي شوند.
در ضلع جنوبي رود جاجرود  و كمي پايين تر از سد لتيان ـ كه يكي از منابع اصلي تأمين آب شرب شهر تهران نيز هست ـ خانه هاي مسكوني و ويلايي فراواني ديده مي شود كه در دهه هاي گذشته با گرفتن مجوزهاي لازم از مراجع قانوني در حاشيه رود جاجرود ساخته شدند؛ خانه هايي كه گويا حالا مسئولان اجرايي و نظارتي كشور به يادشان افتاده كه غيرقانوني هستند و بايد تخريب شوند.
 

فراموشي عامدانه حقايق و بازي وزير نيروي ايران در زمين تركيه و افغانستان

حميد چيت چيان، وزير نيروي دولت يازدهم در اظهاراتي عجيب ـ كه به تازگي در رابطه با بحران آب و مسائل مرتبط با سدسازي در كشور بر زبان راند ـ مخالفان اجراي پروژه هاي سد را افرادي رمانتيك معرفي كرد كه هيچ تصوير مشخص و حقيقي از مشكلات كشور در ذهن ندارند.

به گزارش «تابناك»؛ چيت چيان با تأكيد بر اينكه مخالفان سدسازي ديدگاهي صحيح نسبت به مسايل واقعي جامعه ندارند، گفت: آنها در حالي ديدگاهي رمانتيك دارند كه ما در كشور با مسائلي واقعي روبه رو هستيم.
وزير نيرو براي تأييد ادعاهاي عجيب و جديد خود افزود: از كساني كه فكر مي كنند سدسازي با توسعه كشور هماهنگ نيست، يك سؤال ساده بپرسيد؛ اگر پنج سد لار، لتيان، ماملو، كرج و طالقان نبودند، آب شرب شهر تهران، شهرهاي اطراف تهران و همچنين آب شرب كرج را چگونه تأمين مي كرديم؟
چيت چيان گفت: اگر سدهاي خوزستان نبود، چطور ممكن بود بتوانيم كشاورزي را در اين سطح در خوزستان توسعه دهيم؟ چرخ صنعت براي گردش نياز به آب دارد؛ توليد غذاي مردم به آب نياز دارد؛ آب شرب يك نياز حياتي براي ادامه زندگي انسان است.

 

ايران در مقابل تحريم‌هاي جديد آمريكا بايد چه اقداماتي انجام دهد؟

مجلس نمايندگان آمريكا بامداد چهارشنبه به وقت ايران، طرح تحريم هاي ايران، روسيه و كره شمالي را با 419 رأي موافق و 3 رأي مخالف تصويب كرد. اين تحريم ها، نسخه جديد طرحي است كه پيشتر با عنوان آنچه آمريكايي ها آن را «مقابله با اقدامات بي ثبات كننده ايران در سال 2017» نام گرفته بود، مي خوانند. طرح پيشين با 98 رأي موافق ‏برابر 2 رأي مخالف در سنا تصويب شد.‏
به گزارش «تابناك»؛ طرح تصويب شده سنا به دليل افزودن تحريم هاي روسيه به آن بايد دوباره در مجلس نمايندگان آمريكا به رأي گذاشته مي شد؛ اما اين رأي گيري به دليل پيشنهاد اضافه شدن تحريم هاي كره شمالي به آن، در كنگره جنجال برانگيز شد.‏ با وجود اين، شنبه هفته جاري بود كه برخي اعضاي ارشد جناح‌هاي دمكرات و جمهوري‌خواه در مجلس نمايندگان اعلام كردند كه درخصوص افزودن تحريم هاي كره شمالي به اين طرح، توافق لازم شده است.
طرح جديدي كه مطرح و تصويب شده است، با عنوان ادعايي «قانون مقابله با دشمنان آمريكا از طريق تحريم ها» دنبال شده و عصر سه شنبه به وقت واشنگتن بود كه اين موضوع در مجلس نمايندگان به تصويب رسيد.